OFERUJEMY PAŃSTWU KOMPLEKSOWE USŁUGI W ZAKRESIE DDD

DEZYNSEKCJA:

– Zwalczanie owadów biegających i latających w instytucjach i przedsiębiorstwach tj. (sklepach, restauracjach, stołówkach, piekarniach, cukierniach,zakładach przetwórstwa mięsnego, hotelach, biurach itp.)
– Zwalczanie szkodników żywności występujących w magazynach i zakładach przetwórstwa rolno-spożywczego
– Stosujemy systemy ochrony przed szkodnikami dla zakładów przetwórstwa spożywczego, które posiadają bądź zamierzają    wprowadzić system HACCP, który wpływa na bezpieczeństwo żywności
– likwidujemy gniazda os i szerszeni

DEZYNFEKCJA:

– Niszczenie drobnoustrojów i form przetrwalnikowych po zmarłym
– Niszczenie drobnoustrojów i form przetrwalnikowych po wybiciu kanalizacji
– Niszczenie drobnoustrojów i form przetrwalnikowych piwnic i pomieszczeń gospodarczych
– Dezynfekcja w szpitalach, klinikach i ośrodkach opieki zdrowotnej

DERATYZACJA:

– Tępienie gryzoni w pomieszczeniach użytkowych za pomocą środków chemicznych
– Tępienie gryzoni w pomieszczeniach użytkowych za pomocą środków mechanicznych
– Deratyzacja – programy i systemy kontroli gryzoni myszowatych według GMP, GHP, IPM, HACCP
– Monitorowanie skuteczności zabezpieczeń

DEODORYZACJA:

– Usuwanie nieprzyjemnego zapachu w zsypach
– Usuwanie nieprzyjemnego zapachu po wybiciu kanalizacji
– Usuwanie nieprzyjemnego zapachu w piwnicach i pomieszczeniach gospodarczych
– Usuwanie nieprzyjemnego zapachu po zmarłym

MONITORING SZKODNIKÓW SANITARNYCH W ZAKŁADACH WDRAŻAJĄCYCH SYSTEM HACCP

Wdrażamy i obsługujemy system ochrony przed szkodnikami zgodnie z zasdami GHP/GMP/HACCP u klientów związanych z branżą spożywczą polegający na zastosowaniu nowoczesnego systemu monitoringu występowania szkodników w celu ich wyeliminowania i zapewnienia całkowitego bezpieczeństwa żywności.

Usługę tą adresujemy przede wszystkim do zakładów produkujących żywność, supermarketów, hoteli, piekarni, cukierni, restauracji oraz innych punktów zbiorowego żywienia, zobowiązanych do wdrożenia i przestrzegania zasad systemu HACCP.
Zagadnienie ochrony przed szkodnikami regulują przepisy prawa żywnościowego:

Dyrektywa 64/433/EEC określa m.in. obowiązek stosowania odpowiednich zabezpieczeń przed owadami i gryzoniami

Regularne wizyty robocze, zapewniają środowisko wolne od szkodników.

Monitoring dostarcza nam cennych informacji, które są potrzebne do określenia:

– gdzie należy zastosować metody chemiczne
– gdzie należy zastosować inne metody

– opracowujemy procedury profilaktyki i zwalczania szkodników
– opracowujemy plany działań deratyzacyjnych
– prowadzimy dokumentacje aktywności gryzoni w obiektach monitorowanych
– Prowadzimy dokumentacje monitoringu szkodników, zgodną z wymogami Pest Control, HACCP, GHP, GMP


Jeżeli jesteś zainteresowany skontaktuj się z nami

ZADZWOŃ

tel. 506 401 405, 696 254 828